HTML

Együtt a Közjóért Egyesület

Az Egyesület célja a vidéki, falusi közösségek gazdasági szerepének motiválása, erősítése, önfejlesztésre való hangolása.

Friss topikok

Linkblog

Guinness rekordkísérlet

2011.08.27. 23:52 Együtt a Közjóért

Guinness rekordkísérlet

A 2011. augusztus 20.-án tartott Guinness rekordkísérletünk során vállalt feladatot sikeresen teljesítettük. 40 kg lisztből 500 db bodakot, azaz cigánykenyeret készítettünk. A gyúrást, sütést öt romungro cigányasszony végezte, hagyományos ruhában, hagyományos körülmények között. A rendezvény vidám hangulatban zajlott, családias légkörben. Összesen körülbelül kétszáz látogatónk volt. Látogatóinkat megvendégeltük, pörkölttel, székelykáposztával kínáltuk és mellé természetesen bodakot adtunk. Vendégeinknek egy kisebb műsorral készültünk, ahol a környező falvak tehetségei mutatkoztak be. 

Köszönjük a részvételt!

Fotókat készítette: Víg Péter


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttakozjoert.blog.hu/api/trackback/id/tr483184742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása