HTML

Együtt a Közjóért Egyesület

Az Egyesület célja a vidéki, falusi közösségek gazdasági szerepének motiválása, erősítése, önfejlesztésre való hangolása.

Friss topikok

Linkblog

Cserkészeink a kisterenyei csapatnál

2012.02.07. 21:02 Együtt a Közjóért

 A kisterenyei II. János Pál Pápa Katolikus Általános Iskolában került megrendezésre a helyi cserkészcsapat farsangi bálja és az ezzel egybekötött programok. A karancssági cserkészcsapat is meghívást kapott a rendezvényre, melynek lelkes tagjai örömmel tettek eleget. Az eseményen a gyerekek közösségi és csapaterősítő feladatokat hajtottak végre, ezzel is erősítve a cserkészet, a közösség szellemiségét. A karancssági cserkészőrsöket Prezenszky Edit néni, régi cserkész, a karancssági cserkészőrsök lelke, Hajdaráné Imrik Mária cserkészkapitány és Oláh Károly az Együtt a Közjóért Egyesület Elnöke kísérte a találkozóra. A gyerekek nagyon boldogan ismerkedtek új társaikkal és örültek, hogy a zord időjárási körülmények ellenére is ilyen eseményen tölthették ki felgyülemlett energiáikat.

Fotózta: Tóth András

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttakozjoert.blog.hu/api/trackback/id/tr214076410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása